Retourneren

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour te sturen.

U krijgt bij defect het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij Verkeerd besteld product krijgt u van ons het product aankoop bedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket of via de brievenbus €1-€4 raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@recycleictleeuwarden.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Er kan altijd ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.